Baby-yoga

Baby-yoga Amsterdam AmstelveenBaby’s van 6 tot 9 maanden kunnen spelen met speelgoed en hun voeten. Je baby kan dan rollen of tijgeren. Waar hij eerst op één plek lag en vooral zijn lijfje aan het ontdekken was, gaat er nu een wereld voor hem open. Hij ziet veel meer, hij begrijpt veel meer en wil niets liever dan erop uit en ontdekken.

Baby-yoga is een mooi vervolg op babymassage. Maar ook zonder een cursus babymassage kun je samen met je baby deelnemen baby-yoga.

Waarom baby-yoga?

“Sommige babyhoofdjes willen meer dan hun lijfjes kunnen”

Met baby-yoga maak je je baby bewust van ontspannen en inspannen. Een les baby-yoga bestaat voor een deel uit masseren maar vooral uit lijfspelletjes. Via spelletjes leert Esther je baby omgaan met een gezonde dosis ‘spanning’ en samenwerken tussen de linker- en rechterzijde van het lichaam.

RGDB Register Gecertificeerde Docent Baby-yogaTot slot mag je proberen wat rust in het kleine lijfje te brengen en geeft Esther uitleg over welke onrust passend is bij deze leeftijdsfase.

Esther is gecertificeerd docent baby-yoga en ingeschreven in het RGDB.

Kosten baby-yoga

Een les baby-yoga duurt 60 minuten en kost 45,-
Binnen een straal van 15 km vanaf Amstelveen Stadshart geen reiskosten, daarbuiten 0,60 per km.

Aanmelden voor een les baby-yoga

Vul onderstaande gegevens om jou en je baby aan te melden voor een les baby-yoga. Esther neemt binnen 2 dagen telefonisch contact met jou op, om de datum te bevestigen en een tijd af te spreken.

Gegevens

Naam vader

Naam moeder

Naam baby

Geboortedatum baby

Zwangerschapsduur in weken

Eerste kind?

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

Mobiel nummer

E-mailadres

Zijn er problemen geweest tijdens de zwangerschap, de bevalling of de start? *

Zijn er op dit moment bijzonderheden in de groei en/of ontwikkeling en zijn hier zorgverleners bij betrokken? Zo ja, welke? *

Beschrijf kort hoe ver je zoon of dochter in zijn motorische ontwikkeling is. Denk daarbij aan rollen, tijgeren, kruipen, optrekken tot staan of los lopen.

* Bijzonderheden over jouw baby of over jou die belangrijk zijn voor Esther om te weten: graag van te voren invullen. Steekwoorden zijn goed.

Nadat je op verzenden hebt geklikt, krijg je een bevestiging op jouw e-mailadres met aanvullende informatie en tips.