Consult aan huis

Babyconsulent Amstelveen Amsterdam voor alle vragen over jouw babyAls je vragen hebt over het omgaan met je baby, kun je bij babyconsulent Esther raadplegen middels een e-mail-belconsult. Maar misschien vind je het juist wel fijn als ze bij je thuis komt. Zo kan Esther je kindje leren kennen en meekijken bij het naar bed brengen of voeden. Esther ziet, hoort en ervaart de dingen soms anders dan jij als ouder.

Hoe werkt een consult aan huis?

Wil je contact met Esther? Vul dan onderstaande gegevens in. Dit is vrijblijvend. Je krijgt dan per omgaande een bevestiging per e-mail. Esther neemt binnen 24 uur telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Laat dan ook weten of je materiaal van Esther wilt zien of lenen, denk aan draag- of inbakerdoeken.

In de e-mailbevestiging staan aanvullende vragen. Voor een goede voorbereiding vraagt Esther jou om de antwoorden terug te mailen voorafgaand aan het huisbezoek.

Vervolgens komt ze circa anderhalf uur bij jullie thuis. Dit consult wordt door haar samengevat in een plan van aanpak, die ze jullie binnen 24 uur na het huisbezoek mailt met de factuur. Jullie gaan zelf met de tips aan de slag, maar staan er niet alleen voor. Jullie houden telefonisch of per e-mail contact met Esther tot de verbeteringen optreden.

Prijs consult aan huis: 150,-
Binnen een straal van 15 km vanaf Amstelveen Stadshart geen reiskosten, daarbuiten 0,60 per km.

Afspraak maken voor een consult aan huis

Gegevens

Naam vader

Naam moeder

Naam baby

Geboortedatum baby

Zwangerschapsduur in weken

Eerste kind?

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

Mobiel nummer

E-mailadres

Wat is het probleem en wat jullie al hebben geprobeerd?

Wat is jullie hulpvraag?

Wanneer komt bellen niet gelegen? *

Esther neemt zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 24 uur, contact met je op voor het maken van een afspraak.

* Bij geen gehoor stuurt Esther altijd even een e-mail.

N.B. Met het (digitaal) invullen van jouw gegevens ga je een zorgovereenkomst aan met de Babyverpleegkundige. De Babyverpleegkundige heeft de algemene voorwaarden (pdf) geformuleerd en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast is er een klachtenregeling (pdf) en een stroomschema (pdf) voor cliënten beschikbaar, conform de eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg. Wil je meer weten over jullie privacy, lees dan de privacyverklaring (pdf).