loader image

Babymassage

Wie zelf wel eens gemasseerd is, weet hoe heerlijk ontspannend dat kan zijn. Volwassenen zeggen wat zij fijn vinden; links, rechts, hoger, lager, harder, zachter. Baby’s doen dat door middel van geluidjes, bewegingen van hun lijfje of de blik in hun ogen. Ben je nieuwsgierig naar wat jouw kindje fijn vindt?

Volg dan een priveles of cursus babymassage! Het beste kun je dit doen als jouw baby tussen 6 weken en 8 maanden oud is.

Zowel de les als een cursus babymassage vinden bij jou thuis plaats. Je zorgt zelf voor een warme omgeving. Esther gebruikt haar pop om je de shantala babymassagemethode te leren van dokter Leboyer. Jij masseert jullie baby. Tijdens een priveles leer je de baby te masseren door het principe van “afkijken en nadoen”.

Met een cursus van drie privelessen leer je de shantala babymasage zelfstandig uit te voeren, kan de methode meegroeien met de leeftijd (door een paar weken te plannen tussen de afspraken) en beklijft de methode bij jou goed voor als je later je gezin uitbreid met nog een baby.

Zowel een les als de cursus is inclusief flesje biologische amandelolie en informatie om thuis nog eens na te lezen, welke je ontvangt per e-mail. Wil je de priveles of cursus met een vriend of vriendin doen, neem dan contact met Esther op over de groepstarieven.

Duur: circa 60 minuten voor een priveles, drie keer 60 minuten voor een cursus
Kosten: 60 euro voor een priveles, 160 euro voor een cursus
Binnen een straal van 15 km vanaf Amstelveen Stadshart geen reiskosten, daarbuiten 0,60 per km.