loader image

 

dubbel huisbezoek

Net als bij het losse huisbezoek komt Esther bij jullie thuis, maar dan twee keer. Tijdens het eerste huisbezoek wordt er met jullie een plan gemaakt, nadat jullie voor haar komst een vragenlijst hebben ingevuld.

Na dit eerste huisbezoek krijgt je binnen 24 uur de samenvatting van zorg en een planning van zorg gemaild.

In deze mega-document staat hoe de zes weken verder gaan verlopen. Bijvoorbeeld wanneer er telefonische consulten plaats vinden, wanneer het tweede huisbezoek word ingepland en bij welke gedrag van de baby jullie met Esther contact opnemen.

Vaak wordt er tijdens het tweede huisbezoek gekozen voor een praktische interventies zoals babymassage, een draagdoekconsult of om kennis te maken met de Dunstan Babytaal.

Hebben jullie zelf een idee voor het tweede huisbezoek? Schroom niet en laat het Esther weten, zodat ze daar rekening mee kan houden.

Bijzondere aan dit pakket is dat Esther graag laagdrempelig bereikbaar wil zijn voor jullie, zodat ze de verbeteringen op de voet kan volgen. Whatsappen in het weekend en avond zijn dus -zeker in noodgevallen- mogelijk. Tot zes weken na het eerste huisbezoek.

Duur: circa 90 minuten voor het eerste huisbezoek, circa 60 minuten voor het tweede huisbezoek en circa 90 minuten nazorg per whatsapp/bellen/emailen

Kosten: 270 euro

Binnen een straal van 15 km vanaf Amstelveen Stadshart geen reiskosten, daarbuiten 0,60 per km.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.